مدل سالاد کاهو + ایده هایی بسیار ساده و زیبا برای تزیین کردن سالاد کاهو و فصل
مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن
مدل دسته گل مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال
مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن
مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل سالاد
مدل سالاد کاهو + ایده هایی بسیار ساده و زیبا برای تزیین کردن سالاد کاهو و فصل همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
در بیش از دو هزار سال پیش، ایرانیها بر روی سبزیجات از جمله کاهو، روغن و سرکه میریختند و آن را میل میکردند،که از طریق جنگهای ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولات و تغییراتی شد.به طور معمول ، سالاد ها مخلوطی از سبزیجات خام هستند .در آغاز قرن بیستم و دنیای صنعتی و روند مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی گردید، هرچند در ابتدا این کار در آمریکا آغاز شد ولیکن امروزه در سراسر جهان، سالاد به صورت تجاری در سوپرمارکتها به فروش میرسد. با جا افتادن این نوع غذا در میان عامه مردم اکنون حتی در برخی رستورانها و هتلها، جایی به نام سالاد بار(salad bar) دارند که در آن انواع سالاد برای سرو کردن عرضه میشود.
برای تزیین سالاد از انواع سس استفاده میشود، این سسها با طعمهای مختلف و به سلیقههای متفاوت بروی سالاد پاشیده میشوند
سالاد غذایی است که از سبزیجات و میوه های خرد شده تهیه می شود و به آن سس اضافه می شود که می تواند غذایی مناسب برای وعده های غذایی باشد. سالاد غذای سبکی است که می تواند بدون این که به شما احساس ورم و بالا آمدن شکم بدهد شما را سیر کند. یک کاسه سالاد متوسط حداکثر ۲۶ کالری دارد که باید بدون هیچ فکری از خوردنش لذت ببرید.
متخصصین تغذیه معتقدند که مصرف حداقل یک وعده سالاد در روز می توند سطح سلامتی شما را بهبود بخشد و از ابتلا به بیماریهای مزمن و حاد جلوگیری کند. همچنین شما می توانید به ظرف سالاد خود ادویه، سبزیجات تازه یا خشک شده برای اینکه غذایی مغذی تر مصرف کنید، اضافه نمایید. این غذا که به سرعت نیز آماده می شود می تواند گلبول های قرمز خون را افزایش دهد و پروتئین کافی برای بدن را تامین نماید، در نتیجه انرژی بدن را افزایش می دهد. شما می توانید به سالاد خود لبو، کلم بروکسل، کلم کالی، کرفس، فلفل دلمه ای، اسفناج، کاهو پیچ، گوجه فرنگی، زیتون و سایر سبزیجات را اضافه کنید. بسیاری از افراد از سالاد برای کاهش وزن استفاده می کنند. باید اضافه کرد که مصرف سالاد به طور معمول و روزانه در رژیم غذایی وزن شما را ثابت نگه می دارد.
اگر متابولیسم بدن در سطح طبیعی باشد، عملکردهای حیاتی بدن نیز به درستی انجام می شود. اما زمانی که سن ما افزایش می یابد متابولیسم کاهش یافته و منجر به بیماری های مختلف می شود. مصرف سالاد یکی از راه هایی است که می تواند نرخ متابولیک را افزایش دهد. بدن نیاز به دریافت مقدار کافی پتاسیم، زینک، منیزیم، ویتامین C، فولات و منگنز برای افزایش متابولیسم دارد. به همین دلیل مصرف سالاد و اضافه کردن گیاهان برگ سبز می تواند به راحتی مواد مغذی مورد نیاز برای افزایش متابولیسم را در اختیار ما قرار دهد.
وجود چربی اضافه در عروق خونی ما می تواند مشکلات و بیماری های قلبی را به همراه داشته باشد. به همین دلیل باید مواد غذایی در رژیم غذایی خود مصرف کنید که بتواند سلامت قلبی و عروق را تنظیم نماید. مصرف سالاد می تواند به اندازه کافی ویتامین، املاح و مواد معدنی را برای تقویت بافت قلب تامین نماید. این در حالی است که سالاد چربی ندارد و به همین دلیل چربی در عروق خونی انباشته نشده و به عوامل ایجاد کننده این بیماری ها کمک نمی کند. تحقیقات نشان داده است افرادی که سبزیجات و میوه مصرف می کنند کمتر دچار بیماری های قلبی می شوند.
آنتی اکسیدان ها برای تضمین سلامتی بدن، از بین بردن رادیکالهای آزاد و مقابله با استرس های اکسیداتیو و آسیب های ناشی از آن نقش موثری دارند. این عوامل می توانند منجر به بیمار یهای خاص از جمله سرطان شوند. مصرف سالاد می تواند آنتی اکسیدان های زیادی را در اختیارتان قرار دهد، چرا که از مواد غذایی تشکیل شده است که حاوی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن هستند. اضافه کردن آب لیمو حتی می تواند میزان ویتامین C را افزایش دهد.
سالاد سبز: یا گاردن سالاد که سادهترین عضو این خانواده است و در آن از سبزیها و صیفیجات محدودی مانند کاهو، کلم، گوجهفرنگی و خیار استفاده میشود.
سالاد سبزیجات: همخانواده سالاد سبز است، اما محتویات مفصلتری دارد و شامل قارچ، پیازچه، انواع جوانه و گاه سبزیجات پخته مانند فلفلدلمه کبابی و لوبیاسبز آبپز است.
باند سالاد( Bound Salad): که معنی تحتاللفظی آن سالاد بسته است. در این دسته از سالاد سبزیجات خام و پخته به همراه تخممرغ آبپز و انواع گوشت همراه با حجم بالایی از سسهای غلیظ مانند مایونز استفاده میشود و سالاد پاستا، سالاد مرغ و سالاد اولویه معروفترین اعضای آن هستند.
غذا-سالاد (Main coures Salad): ترکیبی از سالاد سبزیجات همراه انواع گوشت قرمز و سفید کبابی یا پخته، حبوبات و پنیر و نان سرخ شده است که در حقیقت یک غذای کامل محسوب میشود. سالاد سزار، سالاد یونانی و سالاد نیسوآز از این خانوادهاند.
سالاد میوه: میوههای خرد شده تازه یا کمپوت که همراه خامه، عسل، مغزهای خرد شده، پودر کاکائو و قهوه سرو میشوند و با آنکه اسم سالاد را یدک میکشد، اما بهعنوان دسر یا میانوعده خورده میشود.
دسر سالاد: که جدیدترین عضو خانواده است و بیشتر در ایالات متحده رواج دارد و ترکیبی از انواع ژله، کوکی، کیک، خامه و خشکبار است. معروفترین اعضای آن هم سالاد پسته و سالاد اسنیکرز هستند.
گوجه تقریبا در بیشتر سالادها استفاده میشود و رنگ قرمز آن کنتراست زیبایی به سالاد میدهد. تنوع بسیاری دارد و علاوه بر اشتهاآور بودن، سیستم گوارش را نیز ضدعفونی میکند. انواع مرغ، گوشت، ماهی و میگو که پس از مزهدار شدن، سرخ یا کباب می شوند و در سالاد مورد استفاده قرار می گیرند، آن را از یک پیشغذا تبدیل به خوراک اصلی می کنند و در افزایش پروتئین و کالری سالاد نقش اصلی دارند.
تکههای نان که در مخلوطی از روغن، ادویهجات و سبزی خشک طعمدار شده و سرخ میشوند زینتبخش بسیاری از سالادها است. ترکیب روغنزیتون، پودر سیر، نمک، فلفل و نعناع خشک آشناترین طعم به همراه این نان خوشمزه است.
بسیاری معتقدند که قارچ خام آهن بدن را از بین میبرد و بهتر است در سالاد استفاده نشود، اما طرفداران بیشمارش باعث شده که بهصورت ورقهورقه در خیلی از سالادها مصرف شود. ویژگی منحصر به فرد قارچ نداشتن مواد قندی و چربی است. سالاد بدون چاشنی ترش تقریبا بیمعنی است. لیموترش و گاه سرکه پای ثابت سالادها هستند و در سسهای ترکیبی هم بهکار میروند.
هویج از معروفترین سبزیجات ضدسرطان است و کالری پایینی دارد. از هویج رنده شده یا آب آن برای رنگ دادن به سس سالاد هم می توانید استفاده کنید.
کلم از اولین گیاهانی است که بشر مورد استفاده قرار داد و خانواده بزرگ و متنوعی دارد و خاصیت ضدسرطانی آن زبانزد است. کلم یک ویروسکش قوی بهشمار میآید و علاوه بر جلوگیری از تجمع چربی در رگها، منبع غنی کلسیم و ویتامینهای C و K است.