فوت و فن کباب تابه ای در فر و راز خوشمزگی کباب تابه ای در فر خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش چینی و فوت و فن آش چینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش چینی و فوت و فن آش چینی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش چینی راز خوشمزگی آش چینی و فوت و فن آش چینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش چینی، این غذای …

راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پیاز، این غذای …

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش نخود راز خوشمزگی آش نخود و فوت و فن آش نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش نخود، یکی از …

فوت و فن کباب تابه ای در فر

فوت و فن کباب تابه ای در فر

فوت و فن کباب تابه ای در فر و راز خوشمزگی کباب تابه ای در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب تابه ای در فر یک غذای خوشمزه و سریع است که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. این غذا به دلیل سادگی در تهیه و طعم لذیذش، در بین خانواده‌های ایرانی بسیار محبوب است. کباب تابه ای در فر، جایگزین مناسبی برای کباب کوبیده سنتی است و با توجه به پخت در فر، نیازی به استفاده از ذغال یا منقل ندارد. این کباب را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا به همراه پلو سرو کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کباب تابه ای در فر

برای تهیه کباب تابه ای در فر برای ۴ نفر، به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله برای طعم بهتر)

پیاز: ۱ عدد بزرگ (رنده شده و آب گرفته)

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری (و فلفل سیاه به میزان لازم)

زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع: به میزان لازم

مواد اختیاری:

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (برای طعم و عطر بیشتر)

فلفل دلمه ای خرد شده: ۱/۲ پیمانه (برای رنگ و طعم بیشتر)

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

آماده‌سازی مواد: گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، آرد سوخاری، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در صورت تمایل، جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید.

استراحت مواد: روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

گرم کردن فر: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.

شکل دادن به کباب‌ها: کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. از مواد کباب به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل دلخواه (بیضی، گرد یا کبریتی) فرم دهید. کباب‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید.

پخت کباب‌ها: سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که کباب‌ها طلایی و مغزپخت شوند، بپزید. در صورت تمایل، می‌توانید در ۵ دقیقه پایانی گریل را روشن کنید تا روی کباب‌ها برشته شود.

سرو کباب: کباب تابه ای را با پلو، گوجه کبابی، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

فوت و فن کباب تابه ای در فر

برای اینکه کباب تابه ای شما خشک نشود، می‌توانید در حین پخت، کمی آب یا روغن روی کباب‌ها اسپری کنید.

اگر می‌خواهید کباب تابه ای شما طعم دودی داشته باشد، می‌توانید در سینی فر، یک تکه ذغال داغ قرار دهید و روی آن را با فویل بپوشانید.

برای داشتن کباب تابه ای با طعم متفاوت، می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا یا زیره استفاده کنید.

برای اینکه کباب تابه ای شما رژیمی‌تر شود، می‌توانید به جای آرد سوخاری از جو پرک استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کباب تابه ای شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می‌توانید قبل از پخت، روی کباب‌ها را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 خرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.