تزیین روی کیک خانگی با ایده های جالب و متنوع بسیار زیبا
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
تزیین روی کیک خانگی
تزیین روی کیک خانگی با ایده های جالب و متنوع بسیار زیبا همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
تزیین زیبا و خلاقانه کیک تولد همه را به سر شوق میآورد و حتی روی مزه کیک تاثیر مثبتی می گذارد. چه یک شیرینی پز تازه کار باشید چه کیک پز فوق العاده، ایده های بسیار جذابی برای کیک تولد وجود دارد .
برای تزیین انواع کیک تولد خلاقیت و مهارت نقش مهمی دارد. قبل از تزیین کیک تولد باید سن، جنس فرد مورد نظر و سلیقه شخصی فرد در نظر گرفته شود. مدل تزیین کیک تولد مهمترین چیزی است که چشم نواز خاصی دارد که با استفاده از ابزارهای مختلفی که برای این منظور وجود دارد انجام می گیرد. تزیین کیک تولد با استفاده از انواع شکلات اسمارتیز، پاستیل، گلهای شکری، خامه و فوندانت و … در طرح های زیبا و جذابی ایجاد می شود.
یکی از آسان ترین تزیینات کیک استفاده از ماسوره است، ماسوره طرح های متفاوتی دارد که برای تزئین کیک تولد گزینه مناسبی است. بعد از خامه کشی کیک با رنگ دلخواه می توانید با استفاده از ماسوره روی کیک تزیین کنید.
از زیباترین دکورهای کیک استفاده از گلهای زیبایی هستند که برای تزئین روی کیک میچسبد. هم گل طبیعی و هم از گل های شکری میتوان استفاده کرد. گلهای شکری با خمیر گام پیست درست میشوند که خوراکی بوده و به راحتی میشود بر روی کیکها قرار دهید و از زیبایی آن لذت ببرید. گل های شکری هم به صورت آماده در قنادی ها وجود دارد هم میتوانید در منزل تهیه کنید.
فوندانت نیز در رنگ های مختلف وجود دارد و یکی از پرکاربردترین موارد در تزیین انواع مختلف کیک ها محسوب می شود. با فوندانت می توان اشکال مختلفی را تهیه کرد. شما می توانید فوندانت های آماده از لوازم قنادی و شیرینی فروشی ها تهیه کنید و یا اینکه خودتان این فوندانت های جذاب را در منزل تهیه کنید.
استنسیل یکی از ساده ترین راه ها برای تزیین کیک خامه ای است. استنسیل کاغذ یا طلق به همراه قلم مخصوص است که برای تزیین کیک و دیواره های کیک استفاده میشه و در لوازم قنادی ها موجود است. استفاده از این طرح بسیار راحت بوده و می توانید طرح های زیبا را روی کیک های خود ایجاد کنید.
کیک را بهصورت افقی برش دهید و بگذارید روی توری تا خنک شود.خامه قنادی را ۱۰ دقیقه در هوای آزاد بگذارید تا کمی با محیط همدما شود.یک کاسه چینی را بههمراه پرههای همزن توی یخچال بگذارید تا خوب خنک شوند.خامه را توی کاسه چینی خنک بریزید و ۵ دقیقه با دور کند همزن آن را هم بزنید.بعد از ۵ دقیقه همزن را بگذارید روی دور تند و تا زمانی که خامه قوام پیدا کند به هم زدن ادامه بدهید. طوری که با تکان دادن ظرف، خامه نریزد.برشهای کیک را توی ظرف بگذارید در لایههای میانی خامه بمالید و گردو و موز حلقهشده را بچینید.البته بعضی از شیرینیپزها توصیه میکنند قبل از خامه زدن، لایههای کیک را با شیر یا آبمیوه کمی تر کنید.
برای رویهی کیک هم کمی رنگ خوراکی به خامه اضافه و خامهکشی را شروع کنید. با استفاده از خامه رنگی و قیف و ماسوره میتوانید شکلهای مختلفی روی کیک درست کنید تا ظاهر کیکتان متفاوتتر و جذابتر شود.
برای تزیین کیک حتماً لازم نیست که خامه قنادی داشته باشید بلکه با یک بسته خامه صبحانه هم میتوانید کیک خانگیتان را تزیین کنید. کافی است یک کیک خانگی پف کرده و خوشمزه داشته باشید!
خامه را در داخل ظرفی بریزی و روی حرارت بگذارید. آن را هم بزنید و زمانی که خامه در اطراف ظرف شروع به حباب زدن کرد، شعله را خاموش کنید. شکلات تختهای را توی خامه بریزید تا ذوب شود (به این مخلوط گاناش گفته میشود). رنگ خوراکی دلخواهتان را به مواد توی ظرف اضافه کنید. بعد از اینکه کیکتان خنک شد گاناش را روی آن بمالید. اگر دلتان نمیخواهد مواد روی کیک شره کند پس میتوانید مقدار شکلات تختهای را بیشتر کنید.
یکی دیگر از روشهای خوشمزه که در زمینهی آموزش تزیین کیک ساده برایتان کنار گذاشتهایم، تزیین کیک خانگی با میوه است! میوههای فصل بهخصوص میوههای نوبرانه گزینهی ساده و در عین حال جذابی است که میتواند کیکتان را از سادگی دربیاورد و به یک کیک متفاوت و خاص تبدیلش کند. فراموش نکنید در هنگام تزیین کیک خانگی با میوه به هارمونی رنگها هم دقت داشته باشید!
مارشملو، آبنبات، دراژه و اسمارتیز هم از جمله گزینههای عالی برای تزیین کیک بهخصوص برای کودکان است! رنگهای شاد و اشتهابرانگیز اسمارتیز هر کودکی را سر ذوق میآورد! پس اگر در فکرید که برای تولد فرزندتان خودتان کیک درست کنید پس دانههای رنگی اسمارتیز را فراموش نکنید.
کیکتان را با خامه ساده قنادی خامهکشی کنید. بهتر است از خامه وانیلی استفاده کنید تا رنگ ترافلها جذابیت بیشتری داشته باشند. وقتی خامهکشی کیک تمام شد، آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس دور کیک را با ترافلهای رنگی بپوشانید. یک قالب عددی (متناسب با سن شخصی که جشن تولد برای او برگزار میشود) تهیه کنید. قالب را در وسط کیک قرار دهید و درون آن ترافل رنگی بریزید.
خامه قنادی وانیلی را با رنگهای خوراکی مخلوط کنید. ۵ یا ۶ رنگ کافی است. خامههای رنگی را در قیفهای جداگانه ریخته و مطابق شکل، با ماسوره ساده کمی خامه از هر رنگ را به صورت عمودی روی کیک بمالید و با استفاده از پشت قاشق آنها را پخش کنید.
کیکتان را با خامه سفید بپوشانید. خامهکشی را با لیسک انجام دهید تا سطح کیک صاف و یکدست شود. چند ساعت کیک را در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود. رنگهای خوراکی مختلف را در ظرفهای جداگانه ریخته و با آب رقیق کنید. سپس با قلمو، رنگها را به صورت پراکنده روی کیک بمالید. اگر رنگپاشی از الگوی خاصی پیروی نکند، کیکتان زیباتر خواهد شد.
کیکهایی که کامل خامهکشی نمیشوند بسیار جذاب و مدرن هستند. میتوانید تزیین کیک تولد خود را به این شکل انجام دهید. کمی خامه وانیلی به اطراف کیک بمالید و آن را با میوههای متنوع سرو کنید. توتفرنگی، آلبالو، تمشک و… میوههای مناسبی برای تزیین کیکهای عریان هستند.
کیک را با خامه وانیلی پوشانده و از یک قالب قلب برای وسط کیک استفاده کنید. قالب را با ترافلهای رنگی پر کنید. اگر به قالب دسترسی ندارید، کیک را پس از خامهکشی چند ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه خامه سفت شد میتوانید یک کاغذ را با طرح قلب ببرید و به جای قالب از آن استفاده کنید.
کیک را با یک لایه خامه بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن خامه، کیک را به ترافلهای رنگی آغشته کنید و کمی شکلات تلخ را به روش بن ماری (بدون تماس مستقیم با شعله و از طریق بخار آب) ذوب کرده و روی کیک بریزید. ترکیب تلخی شکلات و شیرینی ترافل و خامه، طعم دلنشینی به کیک شما میدهد.
خیلی خوب بود من که خیلی لذت بردم از ایده های جذاب کانالشو …….