سفره افطار ساده با چیدمان بسیار زیبا برای ماه مبارک رمضان
مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال
مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی
مدل شومیز مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شومیز یک کلمه فرانسوی است …
سفره افطار ساده
سفره افطار ساده با چیدمان بسیار زیبا برای ماه مبارک رمضان همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
تغذیه یکی از مهمترین مسائل در ماه مبارک رمضان است، بنابراین وعدههای سحری و افطاری به گونهای باید باشد که جوابگوی بدن شود؛ میتوانید با رعایت نکات تغذیهای ماه رمضان و ایام روزهداری سالمتری را سپری کنید.
بسیاری از خانواده ها عادت دارند بلافاصله بعد از اذان فقط یک افطاری سبک میل کنند و بعد از گذشت یکی دو ساعت به صرف شام بپردازند سفره افطار ساده معمولا شامل چای و خرما ، نان و پنیر و سبزی و گاهی میوه جات آن فصل است که به علت خنک ، شیرین و آبدار بودن ، تشنگی را رفع میکند و حسابی میچسبد ، میوه هایی مثل هندوانه در این زمینه از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.
رسول خدا(ص) در خطبه شعبانیه درباره زنده نگه داشتن افطاری دادن چنین میفرمایند: “بدانید که خداوند به عزت خود قسم یاد کرده است که نمازگزاران و سجده کنندهگان را عذاب نکند.
ماه رمضان، بهترین و خجستهترین ماه در دین اسلام است. در این ماه مبارک توجه زیادی به سلامت و تغذیه افراد شده است. بسیاری از افراد نگرانند که با روزهگرفتن به بدن خود آسیب بزنند یا آن را ضعیف کنند. اما به شما قول میدهیم به کمک این مطلب، تمامی این نگرانیها برطرف خواهد شد.
سادهترین نکتهای که در انتخاب غذای افطار باید در نظر داشته باشید، مقویبودن آن است. همه ما میدانیم که برخی خوراکیها مانند خرما؛ یک انرژی زای طبیعی به حساب میآیند و اصطلاحا مقوی هستند، اما دقیقا منظور از غذای مقوی چیست؟ افرادی که روزه میگیرند یا به طور کل فستینگ انجام میدهند، حداقل ۸ الی ۱۰ ساعت از شبانهروز از خوردن هرگونه غذا، منع هستند. حالا تصور کنید، بدنی که در طول روز به مصرف انواع ویتامین، انواع چربی، پروتئین و کربوهیدرات نیاز دارد، هیچ یک را دریافت نمیکند. تعریف غذای مقوی دقیقا همین جا است؛ غذایی که دارای تمام یا اکثر گروههای غذایی بالا باشد.
تعداد وعدههای مجاز در ماه رمضان، به نسبت حالت عادی کمتر است. بنابراین جادادن انواع آجیل که منبع خوبی از ویتامینها، فیبر و مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند، در برنامه غذایی افطار و میانوعدههای پس از افطار، انتخابی عالی برای تضمین سلامت بدن خواهد بود.
دومین نکته در تهیه غذای افطار، مصرف خوراکیهایی است که آب از دست رفته بدن را جبران میکنند. از زمان قدیم در فرهنگ ایرانیها، آش و حلیم یکی از پای ثابتهای سفره افطاری بودهاند. اگر تا به حال به علت محبوبیت این دو مدل غذا فکر نکرده بودید، باید به شما بگوییم آب فراوان آنها دقیقا علت همین محبوبیت است.
علاوهبر آش، حلیم و سوپ، مصرف میوه و آب میوه میتواند انتخابی عالی برای حضور در سفره غذای افطار باشد. البته در نظر داشته باشید که هیچ چیز نمیتواند جایگزین آب خالص باشد. بنابراین به هیچ عنوان مصرف آب را فراموش نکنید.
سبزیجات، غلات، آجیلها و میوهها، گنجی ارزشمند برای بدن شما هستند. سومین نکته در انتخاب غذای افطار توجه به میزان فیبر موجود در آنها است.
برای آخرین نکته، باید در نظر داشته باشید غذاهایی که برای افطار انتخاب میکنید، انرژی از دست رفته بدن را به شما بازگردانند. مصرف یک وعده غذایی متعادل به قند خون شما کمک میکنند تا پایدارتر بماند و انرژی خوبی به شما میدهد. شما میتوانید برای تعدیل قند خون از کشمش سبز و خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
در نظر داشته باشید که بیشتر افراد، روزه خود را با یک پیشغذا باز میکنند. بنابراین بهتر است در انتخاب پیش غذای افطاری به سراغ گزینههای گرم و سبک بروید. همچنین تست پنیر و سبزی، اسلایس میوه و انواع کشمش و مویز نیز میتوانند در سفره شما حضور بسیار خوبی داشته باشند.
در تهیه غذای اصلی افطاری، پیشنهاد میکنیم چند نکته ساده را در نظر داشته باشید. از غذاهای تند، شور، چرب، سنگین و فست فودی شدیدا خودداری کنید. در صورتی که وعده پس از افطار سنگین باشد، بدن توانایی هضم آن را پس از یک فستینگ طولانی نخواهد داشت و افراد دچار مشکل روده و معده میشوند. بهترین گزینه برای غذای افطار، غذاهای سنتی ایرانی است که مقوی هستند و عطر و طعم بینظیری هم دارند.
بسیاری از افراد روزه گرفتن را مساوی با لاغرشدن میدانند. اگرچه در ماه رمضان ممکن است به دلیل کاهش ریزهخواری را تغییر سبک زندگی لاغر شوید، اما باید در نظر داشته باشید که ممکن است با یک رژیم غذایی اشتباه، حتی در ماه رمضان چاق شوید.
یکی از مهمترین دلایلی که بعد از خوردن افطار احساس سنگینی یا چاقی میکنید، مصرف بیرویه چربی است. در مصرف چربی وعده افطار دو نکته را در نظر بگیرید.
فرد روزهدار در ماه رمضان باید حتما از تمام گروههای غذایی اصلی شامل غلات، لبینات، سبزیها، میوهها و حبوبات استفاده کند. مصرف این مواد به محافظت از بدن در برابر خشکی، مشکلات و آسیبهای دیگر کمک میکند. همچنین برای دریافت و جذب آب و غذا، بدن را باید آماده کرد و این آمادگی با شروعی سبک و گرم بدست میآید.
از پدربزرگ و مادربزرگها همیشه شنیدهایم که روزه را با نمک، خرما و یا آبجوش باز کنیم. این تکنیک بسیار ساده و درست است. اگر در طول روز احساس سوزش معده داشتهاید حتما روزه خود را با یک استکان آب جوش باز کنید. این کار سبب پاک شدن معده شما از مواد صفرایی میشود و همچنین معده را گرم و نرم میکند تا آماده دریافت مواد غذایی باشد. اگر در هنگام افطار احساس میکنید فشارتان پایین است، کمی نمک و یا خرما میل کنید. خرما دارای مواد مغذی و با ارزشی چون آهن، منیزیم و قند بوده و از این روی منبع فوری انرژی است. همچنین میتوانید یک لیوان شیر گرم را با خرما، عسل و یا کشمش میل کنید، شیر منبع خوبی برای جذب کلسیم است و مصرف آن به شما نیرو میبخشد.
آبمیوههای طبیعی قند از دست داده را به شما باز میگردانند و به تعادل مواد معدنی و جبران آب از دست رفته بدن کمک میکنند. توصیه میشود از مصرف آبمیوههای گرمسیری پرهیز کنید زیرا مصرف بیش از اندازه آن باعث غلیظ شدن خون و در نهایت کمبود اکسیژن بدن و مشکلات دیگر میشود. در طول ماه رمضان از مایعات، هنگام افطار و سحری بسیار استفاده کنید.
یکی از غذاهایی که در وعده افطار پیشنهاد میشود، سوپ است. مخصوصا سوپی که ترکیبی از غلات، سبزیجات و مرغ باشد، این ترکیب مواد ضروری مورد نیاز را به بدن میرساند. سوپ قارچ کافه آنسو یکی از غذاهایی است که در پکیج افطاری بسیار سفارش داده میشود و علاقمندان زیادی دارد.