تزیین سیب برای شب یلدا + خوشگل ترین سیب های جهان برای شب یلدای امسال
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …
راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کدو سبز راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم پلو راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
تزیین سیب برای شب یلدا
تزیین سیب برای شب یلدا + خوشگل ترین سیب های جهان برای شب یلدای امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شب یلدا یک رسمی است که ایرانیان بدان پایبند بوده و از سالهای بسیار دور به رسم ادب به فرهنگ و سنت ایرانی، آن را پاس داشته اند به گونه که در شب آخر فصل پاییز برگزاری مراسم خانوادگی به صورت دسته جمعی در منزل بزرگان خاندان تدارک دیده می شود و در این مراسم می کوشند با فراهم کردن انواع خوراکیهای خوشمزه بتوانند دورهمی زیبا و ماندگاری را به جا بگذارد.
در شب یلدا عموما سفره های زیبایی با تزئین بسیار چشمگیر صورت می گیرد که می تواند نسبت به سال گذشته مدرن تر و شکیل تر باشد، وجود میوه های قرمز در این سفره نظیر سیب قرمز، انار و همچنین هندوانه شور و اشتیاق بسیار عالی را به فضای میهمانی بخشیده و جذابیت بصری سفره مذکور را دوچندان می نماید.
برای اعمال سیب قرمز در سفره شب یلدا همواره اندازه مختلفی از این محصول، کوچک و بزرگ را انتخاب کرده و با قرار دادن در ظروف گران قدر و ارزشمند سفره موردنظر را جذابیت می بخشند.
عموما بسیاری از افراد همواره به جهت رنگین کردن این شب، حکاکیهای جدید و متنوعی را روی هندوانه، کدو تنبل، سیب قرمز و انواع میوه های بزرگ و کوچک انجام می دهند که در نوع ساده و حرفه ای می توانند طرحی جذاب و عالی داشته باشند.
در حکاکی سیب عموما، انتقال طرح روی محصول با استفاده از کاردهای باریک انجام گرفته می شود که طرح محصول روی سیب مربوطه اعمال می گردد، امکان حکاکی این محصول روی دو یا سه عدد از سیب قرمز کافی می باشد چون مابقی سیبها می تواند برای پذیرایی از مهمان مدنظر قرار بگیرد و سیبهای تزئین شده نیز به صورت دست نخورده زیبابخش سفره رنگین شب یلدا باشند. عموما این محصول فقط در نوع قرمز برای این شب به کار می رود نوع زرد و سبز آن همواره تداخل رنگی را با خوراکیهای رنگ قرمز دارا می باشند.
از سویی دیگر رنگ قرمز در آئین و سنتهای قدیم ایران نقش پررنگی را ایفا می کند که این عامل در مراسمات شب یلدا، مراسمات حنا بندان و مواردی از این قبیل کاملا قابل مشاهده می باشد لذا انتخاب رنگ قرمز سیب نیز می تواند نشأت گرفته از این عامل باشد.بسیاری از افراد با استفاده از این محصول، می توانند حکاکی روی میوه را فرا بگیرند به گونه ای که حکاکی موردنظر برای تزئین سیب قرمز برای شب یلدا و مراسمات دیگر یک امر کاملا تجربی می باشد و هرچقدر تمرین در این زمینه افزایش یابد بهتر شدن کار حکاکی به وقوع می پیوندد.از این رو سیب قرمز با داشتن قیمتی ارزان می تواند یک وسیله کار و زمینه ای عالی برای اعمال طرحهای کوچک ساده و پیچیده باشند تا به اصطلاح دست فرد آموزش دیده راه بیافتد.
برای بهترین نوع سیب قرمز عموما طرح نهایی پیاده می گردد به گونه ای که می توان تمامی سطوح پوستی آن را طرح زد یا اینکه یک طرف محصول را به جهت قرار گرفتن در ظرف میوه حکاکی نمود و برای تزئین در روی میز موردنظر قرار داد.عموما سیب قرمز محصولی است که بافت داخلی آن وقتی در معرض مستقیم اکسیژن محوطه قرار می گیرد رنگی طلایی و کرم آن به رنگ قهوه ای تبدیل می شود این موضوع به سبب خاصیت اکسید شدگی محصول می باشد بنابراین وجود این عامل در حکاکی آن می تواند مشکلاتی را به وجود بیاورد.لذا افراد باتجربه و فعال در این زمینه با انجام اقداماتی مهم و اصولی می توانند زمان این امر را به تعویق افکنده و زیبایی آن را مدت دار نمایند.
نوع چینش سیب قرمز در روی سفره یا میز تزئینی می تواند متغیر باشد به گونه ای که افراد به صورت تکی سایز درشت و بزرگ آن را در داخل کاسه بلوری پر از آب قرار می دهند که بعضا اعمال سکه در داخل آن امر مرسومی می باشد. اما برخی دیگر به دلیل ابهت بخشیدن به ملزومات میز یا سفره، این محصول را در سایز و اندازه یکسان در ظروف میوه بزرگ با بهترین نوع چیدمان قرار می دهند که می تواند به صورت تک میوه یا به همراه چندین میوه دیگر به کار رود.
اهمیت دادن به سیب قرمز در رسوم ایرانی و توسط ایرانیان، فروش این محصول را در ایام خاصی با رونق بسیار بالایی محقق می سازد، در جشنهای شب یلدا و عید نوروز تقاضا برای سیب قرمز به بیشترین میزان خود می رسد به گونه ای که بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان معتبر این محصولات با ذخیره سازی سیبهای موردنظر در سردخانه، ذخیره حاصله را به اتمام می رسانند.
در فصول سرد سال که مناسبتهای تعریف شده در این ایام برگزار می شود، دسترسی به سیب قرمز تازه وجود نداشته و ذخیره ای که در طول تابستان در داخل سردخانه برای عرضه در طول سال اعمال شده است برای عموم افراد عرضه می شود. این امر به معنای کیفیت پایین سیب قرمز سردخانه ای نمی باشد چون نگهداری از این محصول با تخصصی ترین روش و دما توانسته است در ماندگاری کیفیت محصول به بهترین شکل نمود پیدا کند.
در بازار فروش، تهیه انواع سیب قرمز دماوند، ارومیه و سایر سیببهایی که در داخل کشور به پرورش رسیده است می تواند برای خریداران در زمان بسیار کوتاهی محقق شود لذا افراد با اطلاع از این مورد، نسبت به تمایلی که دارند می توانند نوع سیب قرمز مورد پسند خود را انتخاب کرده و خریداری نمایند.
هیچکس نمیتواند اهمیت شب چله و جایگاهی که این شب در بین ایرانیان دارد را انکار کند. هرسال در شب یلدا خانوادههای ایرانی دور هم جمع میشوند تا طولانیترین شب سال را با یک دیگر جشن گیرند. شب یلدا پیشینهای طولانی دارد. ایرانیان باستان معتقد بودند که در شب یلدا، امشاسپندان (همان اهورامزدا) با اهریمن نبرد میکند و در نهایت، امشاسپندان اهریمن را شکست داده و پیروز میشود. پس از پایان این شب طولانی سرانجام خورشید دوباره طلوع میکند.
اگر بخواهیم معنای نمادین شب یلدا را در نظر بگیریم این شب به معنای غلبه روشنایی بر تاریکی است. ایرانیان در سفره شب یلدا، خوراکیهای مختلفی را قرار میدهند. سفره شب یلدا یک سفره خوشرنگ و پر از میوه، آجیل و خشکبار خوشمزه است.
برخی گمان می کنند که حکاکی تنها مخصوص میوه های بزرگ و درشت مانند هندوانه و طالبی است در حالی که اینگونه نیست، حکاکی میوه هنری است که می تواند روی میوه های کوچکتر مانند سیب و پرتقال نیز انجام شود. برای انجام حکاکی روی سیب، نیاز به یک چاقو یا کاتر نوک تیز و داشتن مقداری دقت دارید. سعی کنید ابتدا طرحی که بدنبالش هستید را پیدا و انتخاب کنید، سپس یک سیب سالم که سطحی صاف دارد بردارید. حال می توانید طرحی که مد نظر دارید با نوک چاقو پیاده سازی کنید و فضاهایی که نیازی به آن ها ندارید خالی کنید. اگر قصد دارید سیبی که تزیین کرده ای را چند روز نگه دارید، بهتر است سطح آن را به کمی آبلیمو آغشته کنید تا قسمت های برش خورده تغییر رنگ ندهند.
اگر می خواهید سیبتان را به شکل گل رز در آورید، می توانید سیب را به شکل نیم دایره های نازک برش بزنید و سپس آن ها را کنار یکدیگر بچینید تا یک گل رز زیبا داشته باشید. در این روش بهتر است از خلال دندان استفاده کنید تا کار فیکس شود. از این مدل، در تزیین سیب زمینی نیز می توان استفاده کرد.
یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید وجدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها ۴ تا ۵ لایه ی هفتی شکل خواهید داشت والبته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.
برای میوه آرایی ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که برای طرح زدن های ظریف یا پرکار است و دارای انواع گوناگونی است که در بازار موجود است. چاقوها و رنده های ریز و درشت از انواع این ابزارهای کاربردی می باشند.
از پرطرفدارترین مرکبات که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است پرتقال می باشد. سیب هم همچون پرتقال جزء محبوبترینها در صادرات میوه محسوب می شود و جزء میوه هایی می باشند که برای تزیین و میوه آرایی از آنها استفاده می شود.