راز خوشمزگی ماکارونی و راز خوشمزه شدن و ادویه ماکارونی خوشمزه
راز خوشمزگی شیر و دارچین و فوت و فن شیر و دارچین خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیر و دارچین راز خوشمزگی شیر و دارچین و فوت و فن شیر و دارچین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیر …
راز خوشمزگی حلوای بادام و فوت و فن حلوای بادام خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوای بادام راز خوشمزگی حلوای بادام و فوت و فن حلوای بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای بادام یکی از …
راز خوشمزگی پیتزا مکزیکی و پیتزا مکزیکی چیست و محتویات پیتزا مکزیکی
راز خوشمزگی پیتزا مکزیکی راز خوشمزگی پیتزا مکزیکی و پیتزا مکزیکی چیست و محتویات پیتزا مکزیکی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزای مکزیکی، با طعم تند و …
راز خوشمزگی ماکارونی
راز خوشمزگی ماکارونی از جمله نکاتی است که همه دوست دارند در مورد ان اطلاعاتی داشته باشند چرا که هر کسی ماکارونی را یک طور درست می کند و راز و رمز های خود را در تهیه ماکارونی دارد ولی در این مطلب مجموعه این نکات را برای شما تهیه کرده ایم.
راز اول خوشمزگی ماکارونی
قبل از هر چیز، بهتر است بدانید که چگونه میتوانید سویا را به عنوان جایگزین مایه ماکارونی استفاده کنید. یکی از روشهای خوشمزهترین درست کردن ماکارونی با سویا، خیساندن سویا در آب یا شیر است. خیساندن سویا در شیر، طعم لذیذی به سویا میبخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی افراد خوشایند نیست، کاملاً از بین میبرد. بهتر است قبل از شروع درست کردن ماکارونی با سویا، سویا را به مدت حداقل چند ساعت خیس کنید. سپس، آنها را با آب جوش یا شیر بپزید تا نرم شوند. بعد از پختن سویا، میتوانید آنها را به جای مایه ماکارونی در دستور پخت خود استفاده کنید. به یاد داشته باشید که مقدار آب یا شیری که برای خیس کردن سویا استفاده میکنید، باید به اندازه کافی باشد تا سویا به خوبی نرم شود.
راز دوم خوشمزگی ماکارونی
راهکار مناسب برای خیساندن سویا، این است که سویا را حداقل برای ۲ تا ۳ ساعت در آب قرار دهید. هر چه سویا بیشتر در آب بماند، طعم آن بهتر میشود و همچنین وقتی میخواهید آن را پخته، نفخ آن کمتر خواهد بود. اگر از طعم سویا خوشتان نمیآید، میتوانید از گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ استفاده کنید. همچنین، میتوانید گوشت چرخکرده را با سویا مخلوط کرده و در دستور پخت خود استفاده کنید.
راز سوم خوشمزگی ماکارونی
برای پختن سویا، ابتدا پیاز را در حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شود، سپس سویاها را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر میخواهید مایه ماکارونی شما بسیار خوشمزه شود، میتوانید مقدار بیشتری از پیاز را استفاده کنید.
راز چهارم خوشمزگی ماکارونی
پس از سرخ کردن سویا و پیاز، زردچوبه، نمک، فلفل و دیگر ادویههای مورد نیاز را به مواد اضافه کرده و با هم تفت دهید تا مزه آنها در هم ترکیب شود. سپس گوجهفرنگی را رنده کرده یا پوره کرده و به مواد اضافه کنید. میتوانید همچنین از ادویه مخصوص ماکارونی نیز استفاده کنید که در فروشگاههای غذایی موجود است. پس از اضافه کردن همه مواد، تفت داده و مواد را در حرارت ملایم با هم مخلوط کنید تا طعم و مزهی مناسبی به دست آید.
راز پنجم خوشمزگی ماکارونی
استفاده از مواد دیگر مثل قارچ، فلفل دلمه یا سوسیس میتواند به مایه ماکارونی، طعم خاصتری ببخشد. با این حال، باید به یاد داشت که فلفل دلمه را زیاد نپزید زیرا ممکن است طعم غذا را خراب کند. همچنین، میتوانید از مقداری سبزی معطر تازه یا خشک نیز در طرز تهیه سویا استفاده کنید.
راز ششم خوشمزگی ماکارونی
هنگامی که ماکارونی پخته شده و میخواهید آن را سرو کنید، در یک ظرف جدا کمی روغن بریزید و آن را حرارت دهید تا داغ شود. سپس، چند قاشق (به نسبت اندازه ماکارونی) رب گوجهفرنگی ترجیحاً خانگی را در آن سرخ کنید تا حدی که رنگ آن باز شود. سپس، این مایه را روی ماکارونی بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.
راز هفتم خوشمزگی ماکارونی
بهتر است برای داشتن یک ماکارونی خوشمزه، بعد از آبکش کردن آن را با آب سرد بشویید تا لعاب آن جدا شود و ماکارونی را به مدت چند دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا آن را نرم کنید. سپس ماکارونی را از آب بردارید و با مقداری روغن زیتون یا کره و مایعیت مورد نظر مثل سس گوجه فرنگی یا پنیر ترش، مخلوط کنید تا مایه ماکارونی به خوبی روی آن بنشیند و طعم خوشمزهای به آن ببخشید.
راز هشتم خوشمزگی ماکارونی
بهترین راه برای حفظ طعم و قوام ماکارونی، استفاده از آب نمکی در هنگام پختن آن است. بعد از پختن، ماکارونی را با آب سرد بشویید و سپس در سس مورد نظر خود قرار دهید. برای تهیه سس، از آب ماکارونی پخته شده استفاده کنید. در این روش، ماکارونی بهترین قوام و طعم را به خود میگیرد و به همین دلیل، خیلی از آشپزها از این روش استفاده میکنند.
راز نهم خوشمزگی ماکارونی
اگر به دلیل ترجیحات شخصی نمیخواهید ماکارونی را بعد از آبکش کردن آن دم بزنید، میتوانید ماکارونی را در ظرف سرو کنید و سس ماکارونی را روی آن بریزید. برای افزایش طعم و خوشمزگی ماکارونی، میتوانید روی سس ماکارونی کمی پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
راز دهم خوشمزگی ماکارونی
وقتی میخواهید ماکارونی را در آب جوش بپزید، بهتر است در حین پخت، با یک چنگال ماکارونی را مرتباً هم بزنید تا رشتههای ماکارونی به هم چسبیده و خمیری نشوند. اما باید به یاد داشته باشید که ماکارونی را بیش از حد نزنید تا خرد نشود و ظاهر آن بهم نرود.
راز یازدهم خوشمزگی ماکارونی
بهترین روش برای قرمز شدن ماکارونی، اضافه کردن رب گوجه فرنگی به آن است. برای این کار در ظرفی کمی روغن ریخته و حرارت داده، سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تا حدی که رنگ باز کند سرخ کنید. پس از آن ماکارونی را با این مایه مخلوط کرده و سرو کنید. همچنین میتوانید از روش دیگری مانند استفاده از پاستا سس یا سس قارچ نیز برای قرمز شدن ماکارونی استفاده کنید.
راز دوازدهم خوشمزگی ماکارونی
بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدنی استفاده کنید تا از ته دیگ نسوزد. زیرا قابلمه چدنی گرما را به طور یکنواخت توزیع میکند و اجازه میدهد که ماکارونی به صورت یکنواخت دم شود و از دیوارههای قابلمه نیز به همین دلیل گرما بهتری دریافت کند. از این رو، قابلمه چدنی برای دم کردن ماکارونی بهترین گزینه است.
راز سیزدهم خوشمزگی ماکارونی
برای آماده کردن ته دیگ خوشمزه برای پلو و ماکارونی، میتوانید به روش زیر عمل کنید:
برای سیب زمینی ها:
سیب زمینی ها را با یک پوکه چند جا نشان دهید تا هنگام پختن ترشح بیشتری داشته باشند.
سیب زمینی ها را پوست کنید و به قطعات حدود نیم سانتیمتر برش دهید.
سیب زمینی ها را در آب جوش برای چند دقیقه آبکشی کنید و سپس آنها را خشک کنید.
روغن را در قابلمه داغ کرده و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
برای افزایش طعم و آروم کردن سیب زمینیها، میتوانید کنجد و نمک را روی آنها بپاشید.
راز چهاردهم خوشمزگی ماکارونی
هنگامی که ماکارونی و سایر مواد را در قابلمه قرار میدهید، حتماً ترتیب لایهها را رعایت کنید. بهتر است لایههای نازکتری را ترتیب دهید، زیرا این کار باعث میشود مواد در پایان بهتر و یکدستتر با هم مخلوط شوند. میتوانید با شروع از لایه سیبزمینی و سپس لایههای نازک ماکارونی، سس و مواد دیگر را به ترتیب روی هم قرار دهید. این کار را تا زمانی که تمام مواد را به صورت لایهلایه در قابلمه قرار دادهاید، ادامه دهید.
راز پانزدهم خوشمزگی ماکارونی
بهترین روش برای لذت بردن از ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده، استفاده از پنیر پارمزان رنده شده در هنگام سرو است. این روش میتواند حسابی خوشمزه شدن ماکارونی را به شما و اطرافیانتان هدیه دهد. همچنین، میتوانید با اضافه کردن چند پر ریحان تازه و یا حتی تکههای مرغ یا سوسیس خانگی، طعم خوش ماکارونی را تکمیل کنید.
راز خوشمزگی ماکارونی به طور خلاصه
اگر نمکهای ماکارونی بهطور کامل از آن خارج شود، ماکارونی شما خوشمزهتر خواهد بود. برای این منظور، هنگام پخت ماکارونی، پس از اتمام پخت، آن را با استفاده از آب سرد آبکش کنید. اطمینان حاصل کنید که ماکارونیها با دستهای شما جدا میشوند تا از یکدیگر جلوگیری شود و فرم مناسبی داشته باشند.
برای داشتن ته دیگ سیبزمینی خاصی که به راحتی از قابلمه جدا شود، ابتدا سیبزمینیها را با روغن زیتون سرخ کنید و سپس کمی کنجد به ته قابلمه بپاشید و سیبزمینیها را روی آن قرار دهید. این کار باعث میشود که سیبزمینیها زیباتر شوند و به راحتی از قابلمه جدا شوند.
هنگام پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش، از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از الک و چسبندگی ماکارونی جلوگیری شود.
سعی کنید از ماکارونیهای با قطر کمتر استفاده کنید چرا که تایم پخت آن کمتر بوده و مقدار نشاسته کمتری دارد.
وقتی آب قابلمه جوش آمد و میخواهید ماکارونی را اضافه کنید، ابتدا مقداری آبلیمو اضافه کنید و سپس ماکارونیها را اضافه کنید. این کار باعث میشود ماکارونی مزه بهتری بگیرد و در حین جوشاندن آن، نمک را اضافه کنید تا ماکارونی مزه خوبی بگیرد.
قابلمهای که برای جوشاندن ماکارونی استفاده میکنید باید بزرگ باشد تا نشاستههای ماکارونی بعد از جدا شدن از آن دوباره به ماکارونی نچسبد و چسبندگی ایجاد نشود.
طعم خوشمزه ماکارونی بسیار به مایههای آن وابسته است، بنابراین حتماً از سیر و فلفل دلمهای در مایه ماکارونی استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید، نصف فنجان آب ماکارونی را اضافه کرده و اجازه دهید ماکارونی خوب بخار کند و رنگ آن را قرمزتر کند و بافت نرمی به آن بدهد.
برای دستیابی به عطر و رنگ بینظیر در ماکارونی، یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده را به مایهاش اضافه کنید.
وقتی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش میریزید، توجه داشته باشید که ماکارونیها را زیاد هم بزنید چرا که این اقدام باعث میشود ماکارونی خمیری نشود.
نکات طلایی تهیه ماکارونی
نکته حیاتی در پخت ماکارونی این است که به آن زمان کافی برای پخت بدهید. پس از پخت، ماکارونی را آبکش کنید و با مواد داخلی مخلوط نمایید. هنگام پخت، مراقب باشید که ماکارونی بیش از حد نپزد و به حالت خمیری درنیاید. پس از پخت، ماکارونیها را با آب سرد بشویید تا از هم جدا شوند. افزودن زعفران دم کرده به مایه ماکارونی، رنگ زیبایی به آن میبخشد.
قبل از پخت مواد ماکارونی، آن را بچشید تا متوجه شوید آیا نیاز به تغییر در چاشنیها است یا خیر.
پس از پخت، ماکارونی را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. اگر به آب جوش روغن اضافه نکنید، ماکارونیها ممکن است به یکدیگر بچسبند.
برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونیها، مطمئن شوید که آب به اندازه کافی دارید و ماکارونیها را پس از اضافه کردن به آب در حال جوش، یک یا دو بار هم بزنید.
استفاده از آب فراوان باعث میشود ماکارونیها فضای کافی برای حرکت داشته باشند و آب نشاستهای که از ماکارونیها خارج میشود، رقیق میگردد و در نتیجه ماکارونیها به هم نمیچسبند.
برای پخت ماکارونی، آب باید به جوش آمده باشد تا ماکارونیها در حین پخت به هم نچسبند.
پس از پخت، ماکارونی را آبکش کنید، مگر اینکه برای استفاده در سالاد سرد نیاز داشته باشید. در غیر این صورت، با آبکشی ماکارونی، نشاستههای مفیدی که به چسبیدن سس به ماکارونی کمک میکنند، از دست میروند.
همچنین به یاد داشته باشید که به آب نمک بزنید تا طعم ماکارونی بهتر شود.
و در نهایت، ماکارونی تازه و خشک هر کدام کاربردهای مختلفی دارند و نمیتوان گفت کدام یک بهتر است. هر نوع ماکارونی برای نوع خاصی از سس مناسب است.